Hoppa till huvudinnehåll

OM OSS

                            

Välkommen till vår hemsida, där vi delar vårt passionerade intresse för BBQ med dig! Matlagning har varit en del av våra liv under många år och vi har alltid känt att grillkulturen i Sverige kunde förbättras. Vi insåg att den vanliga grillkolen som man köper i matbutiken inte var värd pengarna och att de vanliga grillredskapen var tråkiga och inte riktigt passade våra behov.

2020 bestämde vi oss för att göra vår dröm till verklighet och startade en sida som enbart handlar om BBQ. Vi har över 45 års erfarenhet av matbranschen och ville pröva något nytt genom att arbeta med något som var ett genuint intresse, något som inspirerade oss och som vi var nyfikna på.

Vi är inte proffs när det gäller BBQ, men vi lär oss nya saker hela tiden och vår passion för matlagning driver oss att sträva efter att bli bättre och bättre. Vi är övertygade om att BBQ inte bara handlar om att laga mat utan också om att skapa minnesvärda upplevelser tillsammans med vänner och familj runt grillen.

Vi hoppas att du som läser detta vill vara med på vår resa och dela med dig av din kunskap till oss. Vi tror att BBQ är en sport där man alltid kan lära sig nya saker och vi är övertygade om att vi kommer att växa tillsammans med våra läsare. Så varför inte utforska vår hemsida och upptäcka nya spännande saker att lära sig om BBQ? Vi är säkra på att du kommer att hitta något som inspirerar dig!

Ditt Kort

I18n Error: Missing interpolation value "Collections_url" for " Din kundvagn är tom.
Klicka här för att fortsätta handla .
"